SARA

Mijn missie

Wanneer ik denk aan mijn missie, gaat mijn hart sneller slaan. Ik word enthousiast van het idee dat ik ondernemers, zoals jij, écht kan helpen om efficiënter te werken. Zodat je tijd terugkrijgt. Tijd waarmee je kan doen wat je wil! 

Met die herwonnen tijd kan je terugkeren naar de essentie van je verhaal. Opnieuw gaan focussen op je passie, op de zaken die je energie geven. Of je kan die tijd gebruiken om er even uit te stappen en de creativiteit te vinden om je bedrijf nóg beter te maken. De tijd nemen voor andere zaken misschien, je hobbies, je gezin? Het staat je vrij om te beslissen wat voorrang krijgt in jouw leven. 

Mijn hart wordt er ook vol van, het vult zich met geluk, omdat ik gemotiveerde mensen echt kan ontzorgen op korte, maar zeker ook op lange termijn. Zo hoop ik mijn bijdrage te doen om meer gelukkige mensen op deze wereldbol te hebben. Want is het leven niet mooi? Santé! 

"It takes two flints to make a fire."
- Louisa May Alcott

Mijn verhaal

Aangenaam, ik ben Sara Lelie.
Ik studeerde Handels-ingenieur, ging van start als HR consultant en vervolgde mijn weg als HR systeem specialist bij La Lorraine Bakery Group. Doorheen de afgelopen 10 jaren leerde ik vooral om bruggen te bouwen: de brug tussen behoeften en tools en de brug tussen ‘gewone’ en technische mensen. 

Intussen werd ik tweemaal mama: dit rammelde mijn wereld stevig door elkaar en veranderde mijn hele zijn. Voeg daar nog een portie wereldpandemie aan toe en een mens gaat al eens nadenken over haar toekomst. Ik zocht inspiratie via podcasts – oooh, wat hou ik van podcasts luisteren – en in 2021 besliste ik dat ik mijn leven anders wilde organiseren: ik wil veel flexibeler in het leven staan! 

Zo heeft de ondernemersmicrobe mij gebeten. Ik volgde een opleiding tot Technische Virtuele Assistent en wil mijn opgebouwde expertise doodgraag inzetten op een kleinere schaal, omdat ik zo meer directe impact kan hebben en jouw zaak écht snel vooruit kan helpen. Klaar voor? Let’s go! 

KLaar voor actie?

Liefst via mail?

Volg me

meteen een afspraak?