aanbod

Waar kan ik voor jou het verschil maken?

De digitale opzet van jouw zaak 100% klaar! 

Ik wil jou oprecht helpen om je zaak zo efficiënt als mogelijk te kunnen runnen. Ik wil zoveel mogelijk administratieve, repetitieve, afstompende taken automatiseren, zodat jij daar geen energie meer aan hoeft te verliezen. Ik wil de opzet van de technische taken zo organiseren dat jij je optimaal kan focussen op wat je graag doet en waar je vooral erg goed in bent! Zo kunnen we als team elk werken in onze ‘zone of genius’ om tot een top-resultaat te komen. Je hebt namelijk twee vuurstenen nodig om het vuur te doen oplaaien! 🔥


ben jij online onderneem(st)er?

Mijn aanpak:
 ° We organiseren een kennismakingsgesprek om te zien of het echt knettert tussen ons. 
 ° We analyseren de huidige processen in jouw bedrijf en zetten ook je dromen/ambities op papier. 
 ° Ik maak een verslag van onze analyse en ga op zoek naar de systemen die jou meer efficiëntie kunnen brengen
 ° In overleg stippelen we jouw persoonlijk plan uit en zet ik – stapsgewijs en volgens jouw prioriteiten – alles op van A tot Z, zodat jij je opnieuw 100% kan focussen op jouw passie
° Tot slot draag ik alle info duidelijk en gestructureerd aan jou over. Zo blijf jij eigenaar van je technische opzet en word je niet gegijzeld in je eigen zaak.

 ° Ik werk hiervoor met een stippenkaart van 5 of 10 uren die je op voorhand aankoopt. 


Ben jij onderneem(st)er in een scale-up?


Mijn aanpak:
 ° Opstart: we organiseren een kennismakingsgesprek om te zien of het vuur van onze samenwerking ontbrandt. 
 ° Module 1: bij het intakegesprek (2-3u) analyseren we de huidige  en de gewenste processen in jouw bedrijf. Met deze informatie ga ik op zoek naar alternatieve oplossingen. We spreken opnieuw af om mijn analyseverslag te bespreken. 
 ° Module 2: ik zorg voor de opzet en implementatie van de gekozen systemen en voorzie de nodige opleiding voor de gebruikers. 
 ° Module 3: ik zet alle gewenste data uit jouw oude systemen over naar onze nieuwe oplossing. 
 ° Module 4: tot slot draag ik alle info – en extra opleidingsmateriaal – duidelijk en gestructureerd over aan de systeemspecialist binnen jouw bedrijf. 

 ° Ik werk hiervoor met een vaste prijs voor module 1 en maak obv de gemaakte analyse een prijsvoorstel voor de overige modules. 

 

Waarom werken met sara?

Ik geloof dat het bij een samenwerking echt moet klikken! ✨ Als die klik er is, wil ik jou oprécht helpen en een stuk meewandelen in jouw zaak om de best mogelijke digitaal-technische opzet te verwezenlijken. Ik ben geïnteresseerd in mensen hun verhaal, ben nieuwsgierig van nature en word geprikkeld door nieuwe ervaringen en uitdagingen. Met mijn verworven ervaring en waarden als teamspirit, geduld, gedrevenheid, loyauteit, betrouwbaarheid en enthousiasme, hoop ik voor jou het verschil te kunnen maken…  

 

Wat klanten zeggen?

 “Had ik Sara maar vroeger ontmoet, dan had ik hopen geld uitgespaard.”  (PVO) 

 “Wat een heerlijk gevoel dat ik me niets meer moet aantrekken van mijn hele technische rompslomp. Sara is goud waard!”  (AV)  

KLaar voor actie?

Liefst via mail?

Volg me

meteen een afspraak?